Nyfiken på min forskning?

Det händer då och då att jag får mejl från personer som undrar hur de kan få veta mer om min forskning. Om du är nyfiken så kan du dels titta på sidan Publikationer här på sajten, dels gå direkt till www.researchgate.net eller www.academia.edu, som båda är en sorts LinkedIn för forskare. Jag finns förstås också på vanliga LinkedIn.

Under senare delen av 2016, eventuellt tidigt 2017, kommer min och Carl Molanders bok Teamwork in Medical Rehabilitation ut på det internationella förlaget CRC Press/Routledge. Den boken bygger på min och andras forskning om kommunikation och teamarbete, men också på mina och Calles erfarenheter av utvecklingsarbete och ledarskap inom olika delar av hälso- och sjukvården.

 

Annonser

Om talkatwork

Kommunicera mer effektivt på din arbetsplats! Lär dig hur med min hjälp!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s