Teamwork in Medical Rehabilitation

Senare i år kommer Carl Molanders och min bok om teamarbete i medicinsk rehabilitering ut i en ny upplaga, och översatt till engelska. Det är förlaget Routledge som kommer att ge ut boken för en internationell publik. Calle och jag sitter som bäst och skriver på den nya versionen, som ska vara klar för leverans till förlaget i september. Det är inte säkert att den hinner komma ut i år, men i teorin så ska vi kunna fira nyutgivningen före nyår. Det är många som har efterlyst en ny upplaga, och ännu fler som önskat att den ska översättas till engelska. Och det är verkligen roligt att återvända till den text som vi skrev för nästan exakt tio år sedan. Den har stått sig väl, men det ska bli spännande att se hur den tas emot av den internationella rehab-communityn.

Annonser

Om talkatwork

Kommunicera mer effektivt på din arbetsplats! Lär dig hur med min hjälp!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s