Ridsport-i-samverkan: nytt Vinnova-projekt!

Tillsammans med Ulrika Eriksson och Smedstad Ridsportcenter har jag fått pengar från Vinnova för att genomföra ett samverkansprojekt mellan Linköpings universitet och Smedstad. Ulrika, som tidigare var ridskolechef på Valla Ponnyklubb i Linköping, är chef för den nya ridsportanläggningen (Smedstad) som kommunen byggt här i Linköping. Projektet innebär att vi kommer att ta fram en gemensam forsknings- och utvecklingsplan för Smedstad Ridsportcenter och Linköpings universitet. Det ska bli otroligt spännande att se vilka projekt som vi kan utforma tillsammans! Dessutom ska vi ordna ett antal populärvetenskapliga seminarier ute på Smedstad (som har en utmärkt konferensanläggning) där hästforskare inom det humanistisk-samhällsvetenskapliga området får berätta om sin forskning för ridskolans elever och andra intresserade.

Annonser

Om talkatwork

Kommunicera mer effektivt på din arbetsplats! Lär dig hur med min hjälp!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s